Betere performance met Eibach veren

Betere performance met Eibach veren

Ik ben altijd op zoek naar manieren om de performance van mijn auto te verbeteren. Een deftige naam voor deze bezigheid is ook wel cartuning. Enfin, car tuners zijn dus altijd aan het sleutelen aan de auto om het onderste uit de kan te halen op dit vlak. Ditmaal heb ik de veren van de auto verbeterd. Dit voor verbeterde wegligging en tevens verlaging van de auto.

Ik heb namelijk een vriend die had ook zijn auto verlaagd met Eibach veren en dit zorgde voor een zeer strakke look. Dus zowel op functioneel vlak als esthetisch gebied een verbetering mijns inziens.
Enfin, een nadeel van deze hobby, dit sleutelen aan de auto is dat nogal prijzig kan zijn. Dus ik ging op zoek op Google of er wellicht goede deals te vinden zijn dat ik de auto onderdelen voor een gunstige prijs kan bemachtigen. Na urenlang zoeken vond ik uiteindelijk deze website. Men verkoopt hier Eibach veren voor toegankelijke prijzen. De reviews zijn positief dus al snel was ik overstag om hier een aankoop te plegen.

Nu we toch aan het shoppen zijn naar auto onderdelen en de prijzen alleszins meevallen waarom ook niet gelijk een uitlaat mee bestellen, want ook qua geluid wil je toch wat. Met de juiste uitlaat kun je een veel bruter geluid creëren, en dat leek me wel wat. Een van de best verkochte uitlaten merken is Simons een bedrijf uit Zweden dat zich hier helemaal in specialiseert. Tevens verkrijgbaar bij Extreme-carstyling.nl. Ik kon me geluk dus niet op en heb deze ook direct toegevoegd aan mijn winkelmandje.

Beide items waren binnen een paar dagen in huis en ik heb ze reeds zelf kunnen installeren. Ik moet zeggen dat de wegligging inderdaad significant verbeterd is als gevolg van de Eibach veren. En het geluid wanneer ik optrek dankzij de Simons uitlaten… onbetaalbaar!

Post Written by

Geen reacties

Laat Een Reactie Achter