Bevestiging set topkoffer Yamaha Tricity Shad Yotr14st

Bespaar je het uurloon van een monteur en regel zelf dat je topkoffer op je scooter komt te zitten. Deze bevestigingsset van Yamaha helpt je daarbij. De universele bevestigingsset topkoffer yamaha tricity shad yotr14st is geschikt voor de in de productnaam genoemde modellen. Heb je hulp nodig bij de montage dan kun je dinsdag tot en met zaterdag bellen met onze technische hulpdienst.

Waarom kopen bij ScooterOnderdelenShop?

Waarom niet? Wij zijn de grootste scooter onderdelen shop van Nederland. Wij hebben scooter onderdelen, brommer onderdelen en snorfiets onderdelen. ScooterOnderdelenShop.com doet haar best om altijd de laagste prijs en de beste service te bieden. Via de mail en telefoon staan we altijd voor je klaar bij vragen. We kunnen de bestelde onderdelen naar je opsturen maar je hebt ook de mogelijkheid ze zelf af te halen in de winkel. Al met al ben je bij ScooterOnderdelenShop altijd aan het juiste adres als je nieuwe onderdelen zoekt voor je scooter, bromfiets of snorfiets.

Tip: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/koffer/

Hoe bestel ik de bevestigingsset topkoffer Yamaha Tricity Shad Yotr14st

Wanneer je deze bevestigingsset wilt bestellen dan druk je op de oranje knop ‘in winkelwagen’. Er verschijnt een pop-up scherm waarop je de bestelling kunt zien. Klopt deze dan klik je op de knop ‘afrekenen’. Nu verschijnt er een scherm waarop je de bestelling kunt zien, de prijs van de bestelling, de verzendkosten en de BTW. Je kunt op deze pagina kiezen of je de bestelling wilt versturen met track and trace code (aangeraden) of in een envelop zonder track and trace (eigen risico). Klik op ‘afrekenen’. Je kunt nu kiezen hoe je wilt betalen. Dit kan in de geheel veilige bankomgeving van iDeal, met je creditcard of je kiest voor achteraf betalen via Afterpay.


Meer: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/koffer/topkoffer/

Gefeliciteerd, je hebt je bestelling doorgegeven. Nu gaan we voor je aan de slag. Bestel je een product voor 12 uur dan zorgen we ervoor dat het nog de volgende dag de deur uit gaat. We zorgen er ook voor dat de producten goed verpakt worden zodat ze zonder schade bij je worden afgeleverd. Meestal heb je je bestelde product binnen twee (werk)dagen al in huis.

Post Written by

Geen reacties

Laat Een Reactie Achter