Biltwell onderdelen voor jouw CafeRacer

Ben je fervent motorrijder en sleutel je ook graag aan je motor? Misschien ben je dan ook op zoek naar onderdelen voor een motor, maar dan wel van een goed merk. Er zijn tegenwoordig veel merken voor motoronderdelen op de markt. Maar wat is voor motor onderdelen nou een goed merk? Kijk eens op de site van CafeRacerbebshop. Daar vind je voor elke motor het beste merk onderdelen zoals Biltwell en Motogadget.

Biltwell heeft een breed scala aan producten

Biltwell is een Amerikaans bedrijf met een breed scala aan producten voor motorrijders. Zo worden daar nog steeds producten gemaakt voor motoren uit de jaren ’90. En er worden nieuwe producten gemaakt die eruitzien als de producten uit de jaren ’90. De zogeheten ‘oldschool’ motorhelmen met ECE en DOT keuring zijn hier een voorbeeld van. Maar Biltwell maakt ook motorfietstassen, grepen, stickers hoeden mutsen, kleding en handschoenen. De meest populaire producten van Biltwell zijn onder andere de

  • Retro integrale helmen ‘Gringo, ‘Gringo S’ en ‘Lane Splitter’.
  • Retro open helm ‘Bonanza’
  • Bellenvizieren in vele kleuren
  • Motorbrillen zoals ‘Moto Goggle of Overland Goggle’

Zoals je ziet bestaat het assortiment van Biltwell uit heel veel producten. Al deze producten kunnen ervoor zorgen dat uw caféracer of chopper er precies zo uitziet als je dat wil. Je kunt een motor aanpassen met andere handvatten, een ander stuur of zadel, andere verlichting of andere spiegels. Met de producten van Biltwell kun je de motor er stoerder en sneller laten uitzien. De kleding van Biltwell is eveneens van zeer goede kwaliteit en zeer betaalbaar.

Biltwell is opgericht door motor vrienden

Eigenlijk is Biltwell een echt retro merk. Het merk is ontstaan omdat een aantal vrienden graag hun motoren een eigen uitstraling gaven. De prijzen van de motor onderdelen vonden zij echter veel te hoog. Daarom hebben deze vrienden samen in 2005 het merk Biltwell opgericht. De motor onderdelen van Biltwell zijn zij gaan verkopen met een lagere prijs. Wel staat het merk Biltwell voor onderdelen van hoge kwaliteit. Biltwell is dan ook het perfect merk voor motorliefhebbers die hun motor een unieke en persoonlijke uitstraling willen geven. Biltwell biedt heel veel producten aan voor zowel de motor als de motor rijder. De onderdelen van Biltwell zijn van de hoogste kwaliteit en te koop tegen de laagste prijs. Niet voor niets is het merk Biltwell een zeer gewild merk vooral bij motorrijders die van een functionele motor houden en er zelf graag aan sleutelen.

Meer over Biltwell producten

Een van de meest verkochte producten van Biltwell is de Biltwell Bonanza helm. De Bonanza helm is van zeer hoge kwaliteit, zit als gegoten én ziet er mooi uit. Ben je op zoek naar een Vintage ofwel retro helm, je vindt hem bij Biltwell. Buiten de Biltwell Bonanza vind je bij Biltwell ook de Gringo of de Gringo S helmen. De Gringo is een echte jaren 70 integraalhelm en wordt verkocht in diverse kleuren. Zoals eerder gezegd is Biltwell een echt retro merk. Zoek je motor onderdelen of kleding al of niet in retro stijl kijk dan eens op CafeRacerWebshop.com/nl.

Post Written by

Geen reacties

Laat Een Reactie Achter