Heb jij een strafblad en wil je een autoverzekering afsluiten?

Als je zoekt naar een goede autoverzekering die ook nog goedkoop moet zijn, kijk dan eens op www.autoverzekering.nl. Dit is een onafhankelijke vergelijkingssite waarop jij zonder extra kosten autoverzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Wij kunnen deze dienst gratis aanbieden omdat wij, van de verzekeraars die op deze website staan, een vergoeding krijgen als jij daar een verzekering afsluit. Deze vergoeding is overigens voor elke verzekeraar én elke verzekering hetzelfde. Wij geven géén advies, jij bepaalt zelf bij welke autoverzekeraar en welke vorm van verzekering jij voor jouw auto afsluit. Op de website van autoverzekering.nl kun jij jouw verzekering vergelijken, een nieuwe verzekering afsluiten en je huidige verzekering opzeggen. Heb je vragen dan staat een team van experts klaar om deze voor jou te beantwoorden.

Wanneer je een strafblad hebt wordt het lastig om een verzekering af te sluiten

Hoewel een strafblad weinig zegt over de manier waarop jij met een auto omgaat, wordt het toch moeilijk om een autoverzekering af te sluiten. Dat komt omdat verzekeraars jou dan zien als een risico en ze mogen een verzekering weigeren wanneer je een strafblad hebt. Een autoverzekering met strafblad is in sommige gevallen toch mogelijk. Bedenk wel dat, als jij valse informatie verstrekt aan een verzekeringsmaatschappij, dit jou later veel geld kan kosten! Dus wees bij de aanvraag van een verzekering altijd eerlijk, ook over jouw strafblad. Je hoeft echter niet de reden van jouw strafblad te vermelden. Wanneer je een strafblad hebt dat totaal niets met verkeerszaken van doen heeft is het wel aan te raden om de reden aan te geven. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je alsnog een autoverzekering kunt afsluiten

Autoverzekering ook wanneer je een strafblad hebt

Zoals gezegd is het in sommige gevallen toch mogelijk om op eigen naam een autoverzekering af te sluiten als je een strafblad hebt. Is de aantekening op je strafblad langer geleden dan 8 jaar, dan hoef je dit niet meer door te geven aan de autoverzekeraar. Vergelijk eerst autoverzekeraars op de website van autoverzekering.nl. Hier krijg je een totaaloverzicht van beste en goedkoopste aanbieders. Je kunt eerst proberen om jouw auto via autoverzekering.nl te verzekeren. Lukt het niet bij de eerste aanbieder dan misschien wel bij de tweede. Lukt het helemaal niet dan is er een verzekeraar die bijna alle aanvragen accepteert. Wanneer je door alle verzekeraars wordt geweigerd kun je proberen of je bij De Vereende wel wordt geaccepteerd.  Helaas zal dan de premie die je moet betalen voor jouw autoverzekering dan wel veel hoger uitvallen. 

Post Written by

Geen reacties

Laat Een Reactie Achter