Geef Een Slipcursus Kado!

Een anti slipcursus kado geven is een erg leuk idee! Het kado is origineel, hierdoor zal er niet snel nog iemand zijn die hetzelfde geeft. Daarnaast geef je een leuke dag weg, maar ook nog eens een stukje veiligheid, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Kijk hieronder voor idee√ęn en verschillende cadeaubonnen voor het geven van een slipcursus.

Leer een slippende auto onder controle te krijgen! Al vanaf¬†‚ā¨ 59,00

Slipcursus Kado Doen Klik HierKies voor een korte en voordelige slipcursus van anderhalf uur, deze anti slip cursus is beschikbaar op verschillende plaatsen in Belgi√ę. Leer in anderhalf uur hoe je een slippende auto onder controle krijgt. Deze anti slip cursus is als cadeaubon beschikbaar Klik Hier om hem te bestellen.

Is je budget wat groter, dan kun je kiezen voor een volledige dagcursus. Deze anti slip cursus is een stuk uitgebreider dan de cursus van anderhalfuur. Na afronding van deze slipcursus krijg je ook een certificaat. Wil je deze  slipcursus cadeau Doen klik dan  Hier

Reserveer Voor Dat Het Te Laat Is!¬†1 Uur Slechts¬†‚ā¨ 59.00

Reserveer Voor Dat Het Te Laat Is!¬† 1 Dag Al Voor¬†¬†‚ā¨ 195.00

Bezoek: Dagjeuitcadeau.be

 

Geef  een motor slipcursus kado!

Slipcursus Motor Kado GevenKen je iemand die motor rijdt? Geef dan een motor slipcursus kado. Dit gaat ongeveer hetzelfde als met een auto, maar dan met een motorfiets. Deze slipcursus duurt een hele dag en is daardoor zeer volledig. Wil je meer informatie over het kado geven van deze anti slip cursus? Klink dan op onderstaande link voor meer informatie en reserveer direct. Klik Hier

 

Reserveer Voor Dat Het Te Laat Is!¬†¬†Een¬†Onvergetelijke Dag Voor¬†Maar¬†‚ā¨ 215.00

Bezoek: Dagjeuitcadeau.be

 

 De Meest Uitgebreide Slipcursus Cadeau Geven?

De Beste Slipcusus Op Dit MomentDit is een auto slip cursus die een hele dag duurt, compleet met rij instructeur en evaluatie. Geef deze slipcursus kado als je iemand meer zelfvertrouwen wilt geven in de auto. Het voordeel van deze slip cursus is dat je de auto niet hoeft te delen met iemand anders en dat je de hele dag zelf achter het stuur zit met 1 op 1 begeleiding.  De cursus leert je hoe je een slip kunt voorkomen, of hoe je moet reageren als je auto toch de grip verliest. Na een theoretische voorbereiding ga je met een instructeur de baan op. Je oefent noodstops, leert remmen en uitwijken op droog asfalt of een glad wegdek, met ABS of zonder. De instructeur zal je persoonlijk begeleiden en feedback geven voor een maximaal resultaat.

Reserveer Voor Dat Het Te Laat Is!¬†1 Op 1 Begeleiding Voor De Hele Dag (‚ā¨ 299.00)

Bezoek: Bongo.be

 

 

Zoals je ziet zijn er vollop mogelijkheden om een slipcursus cadeau te geven. Bepaal wat je budget is en zoek een slipcursus uit die hierbij past. Geef een onvergetelijke ervaring cadeau die de veiligheid op de weg vergroot!

 

Post Written by