Anti Slipcursus Voor Motor En Vrachtwagen

Slipcursus MotorRijd je motor, of ben je een vrachtwagenchauffeur? Dan is het misschien leuker en leerzamer om in plaats van een auto slipcursus, een slipcursus in een van deze voertuigen te gaan doen. Dit is bij verschillende slipscholen in Belgi√ę mogelijk.

Doordat het voertuig verschilt, is de slip cursus iets anders dan die voor de auto. Op de motor ben je bijvoorbeeld een stuk kwetsbaarder dan in een auto en is het veel gevaarlijker en lastiger om te rijden op gladde wegen. Met een vrachtwagen moet je heel andere dingen in de gaten houden dan in een auto en op een andere manier rijden. Een van de kenmerken van motorrijders is dat ze kwetsbaar zijn, vooral in de herfst met natte bladeren en in de winter is het gevaarlijk voor ze om te rijden.

Slipcursus Motor  Het Verschil

Een motor slip cursus kan dan een groot verschil maken. Bij de anti slipcursus motor rijd je een groot deel van de slip cursus op je eigen motor. Dit is immers ook de motor waarmee je de echte weg op gaat, dus het is belangrijk dat je deze goed onder controle heb. Een klein deel van de cursus wordt op een speciaal geprepareerde motor gereden, deze heeft zijwieltjes. Dit zorgt voor extra veiligheid en zorgt ervoor dat de motor niet beschadigd. Deze cursus zorgt voor een adrenalineboost en veel plezier. Hierdoor is deze ook zeer geschikt om kado te geven, kijk op deze website voor meer informatie over het kado geven van een motor slip cursus.

Slipcursus voor Beroeps bestuurders

Verhoog je rijvaardigheid in een vrachtwagen met een anti slip cursus speciaal voor vrachtwagenbestuurders. Leer hoe je in verschillende situaties het beste kunt remmen en hoe je het gemakkelijkste een voor- of achterslip kunt corrigeren. Voel je als vrachtwagen bestuurder ook met barre weeromstandigheden veilig op de weg en weet hoe je moet reageren op bepaalde situaties. Maak kennis met gevaarlijke situaties en leer hoe je hier weer op een veilige manier uit kunt ontsnappen. De slipcursus vrachtwagen wordt bij verschillende slipscholen in Belgi√ę gegeven, kijk of er een slipschool bij u in de buurt is.

Voel je veilig op de motor en in de vrachtwagen en voeg wat extra rijvaardigheid toe aan uw bestaande rijkennis.

 

Post Written by