Slipcursus voor bedrijven en hun personeel

Anti Slipcursus  een leuk personeels uitjeOp zoek naar een origineel en uitdagend bedrijfsuitje voor je bedrijf? Wat dacht je van een slipcursus? Vrijwel iedereen vindt dit leuk, en daarnaast breng je je personeelsleden ook nog iets bij. Heb samen een gezellige en actieve dag bij een slipschool bij jou in de buurt. Leer van elkaar en vertrouw op de ander, door bij elkaar in de auto te zitten tijdens het slippen. Versterk de onderlinge banden en leer elkaar beter kennen tijdens een dagje slippen bij een Belgische slipschool. Vaak ontstaan tijdens zo’n dag een positieve sfeer, zet deze sfeer door op de werkvloer en wordt een hechter team, waardoor er waarschijnlijk ook betere resultaten bereikt worden.

Slipcursus Overal in België

Bijna overal in België zijn goede slipscholen te vinden, kies bijvoorbeeld voor een slipcursus in Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Namen of limburg. Informeer bij de dichtsbijzijnde slipschool naar de mogelijkheden en de kosten voor een slipcursus met het personeel. Vaak is het meteen een hele dagbesteding, soms zelfs met ontbijt en bijna altijd met een heerlijke lunch.

Aan het einde van de dag gaat iedereen met een certificaat naar huis als bewijs van deelneming. De cursus duurt tot het einde van de middag. Hierdoor is er nog de mogelijkheid om ’s avonds met

z’n allen uit eten te gaan en de ervaringen met elkaar te bespreken onder het genot van een heerlijke maaltijd.

Geef je personeel iets mee door samen een anti slip cursus te volgen. Combineer het hebben van een gezellige dag met het leerzame karakter van de dag. Stuur iedereen na het bedrijfsuitje weer veilig de weg op, wat voor weer het ook is.

 

Post Written by